Keventäjät.fi


Suosittu internetpalvelu Keventäjät.fi toimii motivaattorina monelle laihduttajalle. Se on yhteisö, joka tarjoaa apua niin ruokavalion kuin liikuntaohjelman rakentamisessa. Yhteisön avulla unelmien vartalon tavoittelu ei enää tunnu mahdottomalta. Keventäjät on auttanut jo tuhansia suomalaisia parantamaan elämäntapojaan, sekä pudottamaan kymmeniä kiloja ylimääräistä painoa. Laihdutus lähtee aina itsestä, mutta ulkopuolisten tuki voi olla uskomattoman tärkeä tekijä motivaation säilymisen kannalta. Liikunta – ja ravitsemusalan asiantuntijat luovat uskoa jokaiseen asiakkaaseen.

Kenelle Keventäjät.fi on tarkoitettu?

Yhteisö sopii jokaiselle laihdutusta suunnittelevalle henkilölle, joka toivoo saavansa apua ja opastusta painonpudotukseen. Se toimii personal trainerina, joka on aina napin painalluksen päässä. Yhteisössä voi keskustella muiden keventäjien kanssa, liittyä asiantuntijoiden chatteihin, ja saada vastauksia kysymyksiinsä. Laihtumisen onnistumisen takana on usein muiden kannustus. Se onkin tärkeimpiä elementtejä motivaation kannalta.
Keventäjät – palvelua ei suositella raskaana oleville tai imettäville henkilöille, ja terveydellisistä ongelmista kärsivien tulisi keskustella laihdutuksen aloittamisesta ensin lääkärin kanssa.

Tukea ja opastusta alan ammattilaisilta

Asiantuntijoiden chattiin voi lähettää omia kysymyksiään. Voit valita mieleisesi asiantuntijan, jolta kaipaat vastauksen. Aiemmin kysyttyjä kysymyksiä pääsee myös lukemaan, ja niistä voi löytää vastauksen pulmaansa.
Keventäjien keskusteluosio on kaikille vapaa ja aihepiirit ovat laajat. Muilta keventäjiltä saa valtavasti tukea, joka auttaa jaksamaan eteenpäin. Eikä olisi ensimmäinen kerta kun uusi lenkkikaveri löytyy sivuston keskustelupalstalta.
Voit myös seurata omaa edistymistäsi muutospolku – palvelun avulla. Kuljet omaa tahtiasi, halutessasi saat lisätietoa motivoivista artikkeleista. Oman etenemisen seuraaminen on tärkeää jaksamisen kannalta, ja auttaa puskemaan eteenpäin. Tarvittaessa apua tarjoaa myös Keventäjien oma psykologi.

Hyviä vinkkejä ruokavalioon ja ravitsemukseen

Keventäjät tarjoaa tuhansia reseptejä, jotka ovat sekä maukkaita että kevyitä. Reseptien kalorimäärät ja ravintoarvot on merkitty sinun helpotukseksesi. Valmiiden reseptien lisäksi voit luoda itse oman reseptisi, jonka kalorimäärät lasketaan sinulle valmiiksi! Voit siis kehittää päästäsi mieleisesi aterian, ja saat heti tietää paljonko energiaa se sisältää. Huomattava helpotus kauppalistaa suunniteltaessa.
Lisäksi Keventäjät – palvelussa on paljon yleistietoa ravitsemuksesta. Ravintoterapeutit ja ruokatoimittajat tietävät parhaat keinot terveelliseen ruokavalioon.

Monipuolinen tietopaketti liikunnasta

Monipuoliset artikkelit avustavat kaikkia liikkumaan. Asiantuntevat ohjaajat antavat vinkkejä kotitreeniin ja salille. Saat myös tietoa liikunnan terveyshyödyistä, sekä uusimmista lajeista joita kokeilla. Sohvalta nouseminen ja ulos lähteminen on monelle vaikeaa, joten internetpalvelun apu ei ole pahitteeksi. Se voi auttaa sinua kokeilemaan myös uusia lajeja, ja poistamaan turhat ennakkoluulot.

Terveyden ammattilaiset opastavat

Keventäjät painostaa terveyden merkitystä, ja haluaa asiakkaidensa pudottavan painoa nimenomaan terveyden takia. Mielenkiintoisissa artikkeleissa käydään läpi kehon hyvinvointia joka saralta. Oman terveyden ja hyvinvoinnin parantaminen lähtee itsestä, mutta muiden apu on joskus tarpeen. Asiantuntijoina toimii ravitsemusterapeutti sekä lääkäri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>